taxibus antwerpen

Taxi Stabroek A-TAXI 03 283 83 93 Luchthavenvervoer Stabroek 24/7.
Zoekt u een taxi van, in of naar Stabroek, bel dan met de A-TAXI: 03/ 283 83 93 voor uw taxi en taxibus. Met onze nette personenwagen en taxibus kunnen wij u een breed aanbod van taxivervoer aanbieden. Zo kunt u ons vinden op het treinstation Antwerpen Centraal en in de uitgaansgebieden van Antwerpen op de taxistandplaats.
Taxi Antwerpen Global Taxi Minibus personen en luchthavenvervoer.
Global Taxi Antwerpen is al jaren een vertrouwd bedrijf in de stad Antwerpen en omstreken. Global Taxi Antwerpen biedt een persoonlijke service, waarbij u gegarandeerd bent van een veilige rit van A naar B. Global Taxi Antwerpen biedt naast taxivervoer ook andere soorten vervoer, zoals groepsvervoer en luchthavenvervoer.
Zoek een taxi in de buurt: Antwerpen, luchthavenvervoer, Vlaams-Brabant, Limburg.
GLOBAL TAXI ANTWERPEN. MERKSEM Bij Global Taxi Antwerpen kunt u terecht voor taxivervoer in de regio Antwerpen. Onze Taxi centrale is altijd telefonisch te bereiken op 03 / 236 38 38. U kan bij ons ook terecht voor vervoer naar alle nationale en internationale luchthavens.
Taxi Antwerpen nodig? Bel Global Taxi 03/ 236 38 38.
Taxi Antwerpen nodig? Bel Global Taxi: 03/236 38 38, dé taxi voor Antwerpen en omgeving. Ook nationaal en internationaal luchthavenvervoer. Kwaliteit, klantvriendelijkheid, veiligheid, betrouwbaarheid en goede service staan bij Global Taxi Antwerpen voorop en wij zijn er dan ook van overtuigd op alle vragen van vervoer een passend antwoord te kunnen bieden.
Toegankelijk transport in Vlaanderen VISITFLANDERS.
De MIVB organiseert binnen zijn exploitatiezone de dienst Taxibus om personen met een handicap te vervoeren. Deze dienst functioneert op verzoek. Er wordt een deur-tot-deur" bediening aangeboden. De diensten van de TaxiBus worden verzekerd van maandag tot en met zaterdag van 5u tot 1u.
Calculate your pricing.
Vervoer Leys Personenvervoer Brussel Zuid Taxi.
Antwerpen Centraal Brussel Zuid Brabanthal Leuven Nekkerhal Mechelen Sportpaleis Antwerpen Lotto Arena Antwerpen Grenslandhallen Hasselt Vorst Nationaal Brussel Ancienne Belgique Brussel Bozar Brussel Flanders Expo Gent Brussels Expo/Heizel Tour Taxis Brussel La Rocca Lier Luchthavenvervoer. Onze wagens worden elke 6 maanden gekeurd en zijn extra verzekerd voor personenvervoer.
Taxi in Antwerpen, Brasschaat, Ekeren, Kapellen, Merksem Schoten.
Taxi in Brasschaat, Ekeren, Kapellen, Merksem Schoten. Klik op de hoofding van de kolommen om de gegevens te sorteren zoals u wenst. 03 651 50 50. 03 236 38 38. 03 664 64 64. 03 605 90 90. 03 314 03 03. Stad Taxi Antwerpen.
AxiTaxi Hasseltse Taxi.
België: Antwerpen Zaventem Oostende Charleroi Luik. Duitsland: Dortmund Frankfurt Keulen Bonn Dusseldorf. Frankrijk: Parijs CDG Parijd ORLY. Nederland: Schiphol Rotterdam Maastricht Eindhoven Beek. Naast reguliere taxidiensten, kunnen wij snel en vakkundig uw zendingen vervoeren, zowel lokaal als interlokaal en internationaal.
roepsvervoer Antwerpen, van en naar Antwerpen, Groepsvervoer Belgie Taxi Events.
06-15110295 of Of vraag een offerte aan. 06-15110295 WhatsApp Of vraag een offerte aan. 24 uur per dag bereikbaar voor vervoer van en naar alle bestemmingen in binnen en buitenland. Taxi en Groepsvervoer van en naar Antwerpen of een andere bestemming in Belgie?
Taxi Cisse Alle personenvervoer.
Welkom op de website van Taxi Cisse. Taxi Cisse is gevestigd te Aarschot en actief sinds 2006. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waar kwaliteit, eerlijkheid, stiptheid en netheid de kernwoorden zijn. Wij staan 24/24 en 7/7 voor u klaar voor taxis, luchtaven en zaken en ziekenvervoer.
Minibus Antwerp-Tax.
Het tarief wordt opgelegd en gecontroleerd door het stadsbestuur van Antwerpen. Alle elementen van het tarief worden aangegeven door de taxameter. De kilometerprijs wordt aangerekend van het vertrek van de klant tot aan zijn bestemming. Tarief B inclusief 6% BTW.

Contacteer ons

Resultaten voor taxibus antwerpen