dokter van wacht brasschaat

Vind een arts in Brasschaat, en maak direct een afspraak Doctena.
Uroloog Geneesheer-specialist voor urologie. Behandelaars in Brasschaat. Huisarts Algemeen geneeskundige. 272 Lage Kaart., Deze week niet beschikbaar. Bel voor een afspraak Bel voor een afspraak: 36518081. Huisarts Algemeen geneeskundige. 272 Lage Kaart., Christophe De Block. Deze week niet beschikbaar. Bel voor een afspraak Bel voor een afspraak: 0477 04 65 50. Christophe De Block. Huisarts Algemeen geneeskundige. Deze week niet beschikbaar. Bel voor een afspraak Bel voor een afspraak: 023313748. Huisarts Algemeen geneeskundige. Huisarts Algemeen geneeskundige. Deze week niet beschikbaar. Bel voor een afspraak Bel voor een afspraak: 023313748. Huisarts Algemeen geneeskundige. Huisarts Algemeen geneeskundige. Deze week niet beschikbaar. Bel voor een afspraak Bel voor een afspraak: 023313748. Huisarts Algemeen geneeskundige. Ik heb de instructies gelezen en geaccepteerd. Terug naar zoeken Vervolg het boeken. U wordt doorgestuurd naar een extern platform om uw reservering af te ronden, waarbij u uw Doctena-account niet kunt gebruiken. Deze procedure is tijdelijk. Bezoek onze help pagina of neem contact met ons op. Médecin généraliste de garde à Bruxelles. Huisarts van wacht in Brussel.
HUISARTSENKRING BRASSCHAAT.
Op weekdagen gaat de wachtdienst in savonds 19u en stopt de volgende ochtend 7u, bel eerst het nummer van uw eigen huisarts voor meer info. Op weekends en feestdagen begint de wacht de avond voordien om 19 u en stopt de morgen nadien om 8 u.
Huisartsenkring Brasschaat welkom.
Huisartsenkring Kalmthout Wachtdienst.
Vanaf 16 juni 2018 Huisartsenwachtpost Noordrand voor de gemeenten Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout en Wuustwezel. Tijdens weekends en op wettelijke feestdagen, voor noodgevallen.: centraal oproepnummer 0903.39969 150, / minuut. Verbond der Vlaamse Tandartsen. via website wachtdienst apotheken. Tussen 22u en 9u dringend een apotheker nodig: tel 0903/92.248 150, / minuut. Te contacteren via huisarts van wacht.
Wachtdiensten Vlaanderen.
In sommige regio's' is afgesproken dat in het weekend en op feestdagen enkel de huisarts met wachtdienst bereikbaar is! Wij vragen om deze regionale afspraken te respecteren. Als het centraal nummer niet bereikbaar is, bel dan een huisarts van uw gemeente.,
Home Sintjan.
Ons team van 10 dierenartsen en 7 assistenten wil er samen met u voor zorgen dat. uw gezelschapsdier een zo lang en gezond mogelijk leven krijgt. Wij hechten veel belang aan preventie. Bij het jaarlijks onderzoek krijgen we de kans aandoeningen in een vroeg stadium op te sporen. en geven we u advies over voeding, beweging, hygiëne en mondverzorging. Ontdek Ons Team. Dierenkliniek St.-Jan Brasschaat.
Dierenarts Cleiren in Brasschaat met openingsuren Dierenartsen.
U kan in de praktijk in Brasschaat terecht met uw gezelschapsdier.: Dierenarts Cleiren zorgt met de nodige kenniservaring, en steriliteit voor uw favoriete huisdier tijdens de routineoperaties. Uw huisdier is hier zeker in goede handen. Bij Dierenarts Cleiren komen de dieren op de eerste plaats! Ligging en routebeschrijving. Over Handelsgids NV. BTW nummer opzoeken. Dokter van wacht.
Huisartsenwachtpost actief naast spoeddienst AZ Klina Essen Regio HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Essen De huisartsen in de regio Essen, Kalmthout, Brasschaat, Brecht en Wuustwezel schakelen vanaf 16 juni over op een huisartsenwachtpost en niet langer de klassieke methode van huisarts van wacht. Patiënten die in het weekend of op feestdagen een dokter nodig hebben, kunnen dan terecht in de huisartsenwachtpost Noordrand naast de Spoed van het AZ Klina in Brasschaat.
Wachtdienst LMN Noorderkempen.
Huisarts van wacht. Maak van deze dienst uitsluitend gebruik wanneer het niet mogelijk is te wachten tot wanneer uw eigen huisarts terug bereikbaar is. U kan de dokter van wacht bereiken via het telefoonnummer 0900/10 512. Na het ingeven van uw postcode wordt u automatisch doorverbonden met de wachtdokter van uw eigen regio.
doktersjvl.be Algemeen.
of te verplaatsen. Liefst s morgens tussen 8.00 en 10.00 uur. Enkel bij hoogdringendheid 0496/16.96.30. Enkel op maandag om 13.00 uur 1 per week, niet tijdens de schoolvakanties. In het weekend kan u terecht bij de wachtpost van Brasschaat: Noordrand 03/650.52.53.
Nieuwe huisartsenwachtpost vervangt huisarts van wacht Gemeente Essen.
Nieuwe huisartsenwachtpost vervangt huisarts van wacht. Nieuwe huisartsenwachtpost vervangt huisarts van wacht. Vanaf zaterdag 16 juni kan u voor dringende medische problemen, in het weekend en op feestdagen, zonder afspraak terecht in de huisartsenwachtpost Noordrand in Brasschaat. Deze wachtpost vervangt dan de klassieke wachtdienst voor de gemeenten Essen, Kalmthout, Brasschaat, Brecht en Wuustwezel.
Huisartsenwachtpost vervangt huisarts van wacht Gemeente Wuustwezel.
Huisartsenwachtpost vervangt huisarts van wacht. Vanaf zaterdag 16 juni kan u voor dringende medische problemen, in het weekend en op feestdagen, zonder afspraak terecht in de huisartsenwachtpost Noordrand in Brasschaat. Deze wachtpost vervangt dan de klassieke wachtdienst voor de gemeenten Essen, Kalmthout, Brasschaat, Brecht en Wuustwezel.

Contacteer ons

Op zoek naar dokter van wacht brasschaat?